Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δικαστήριο επιβάλλει ισόβιο αποκλεισμό στον YouTuber Robert Simon από το Roblox

*
Κατόπιν εντολής δικαστηρίου της πολιτείας της California, o Robert 'Ruben Sim' Simon αποκλείστηκε δια παντός από την πλατφόρμα Roblox. Η Roblox κατάθεσε μήνυση εναντίον του Simon το περασμένο έτος, υποστηρίζοντας ότι καθοδηγεί μια ομάδα που απειλεί το προσωπικό της εταιρείας, τα events της αλλά και τους χρήστες. Επιπλέον, ο Simon θα κληθεί να καταβάλει στη Roblox το ποσό των $150.000. Αρχικά η εταιρεία ζητούσε ως αποζημίωση $1,6 εκ.

Ο αποκλεισμός σημαίνει ότι ο Simon απαγορεύεται να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε υπηρεσία της Roblox που απαιτεί πρόσβαση μέσω λογαριασμού και επίσης δεν μπορεί να πλησιάσει τα γραφεία της εταιρείας σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων.


Η πλατφόρμα είχε ήδη επιβάλλει αποκλεισμό στον εν λόγω χρήστη και η απόφαση του δικαστηρίου προχώρησε τα πράγματα ένα βήμα πιο πέρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*