Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διορθώθηκε το νέο exploit με τις μάσκες αερίων στο Call of Duty: Warzone

*
Άλλο ένα exploit έκανε την εμφάνιση του στο Call of Duty: Warzone, αλλά ευτυχώς διορθώθηκε άμεσα από τη Raven. Αυτήν την φορά, οι παίκτες βρήκαν έναν τρόπο να κάνουν τις μάσκες αερίου άθραυστες. Υπό κανονικές συνθήκες οι μάσκες πρέπει να φθείρονται σιγά σιγά, όταν οι παίκτες είναι εκτός κύκλου, μέχρι να καταστραφούν τελείως και οι παίκτες να αρχίσουν να χάνουν ζωή. Αν, λοιπόν, ένας παίκτης αυτοκτονούσε την κατάλληλη στιγμή, νικούσε το gulag, και σήκωνε την μάσκα αερίων όταν γυρνούσα στον χάρτη, μπορούσε να μείνει για όσο ήθελε εκτός κύκλου.

Παρόλο που το συγκεκριμένο exploit πλέον δεν υπάρχει στο παιχνίδι, η Raven φαίνεται πως θα συνεχίσει να βασανίζεται, από άλλα glitch που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο Call of Duty: Warzone. Όπως και παλιότερα οι παίκτες μπορούν πάλι να «πέφτουν» μέσα στα γραφικά και να βρίσκονται κάτω από τον χάρτη.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*