Όσοι αγοράσουν και τις δύο εκδόσεις του Super Smash Bros, αυτή για το Wii U και αυτή για το Nintendo 3DS θα μπορέσουν κάνοντας register τις αγορές τους στο Club Nintendo να αποκτήσουν soundtrack CDs με τη μουσική από το παιχνίδι. Η προσφορά ισχύει τόσο για την Ευρώπη, όσο και για τη Β. Αμερική, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται επιπλέον πληροφορίες για το εν λόγω promotion. Επίσης όπως αποκάλυψε η Nintendo θα υπάρχει μία διαφορετική προσέγγιση στο All Star battle mode του τίτλου επιτρέποντας στους παίκτες να αντιμετωπίζουν κάθε διαφορετικό χαρακτήρα με βάσει του έτους κυκλοφορίας του.

Η έκδοση του Super Smash Bros. για το 3DS αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, ενώ αυτή για το Wii U την περίοδο των εορτών. Τέλος, κατά το λανσάρισμα του παιχνιδιού θα διατεθεί και ένα special bundle του 3DS XL με κονσόλα κόκκινου χρώματος πάνω στην οποία θα έχουν αποτυπωθεί εικόνες από το Smash Bros.
Επίσημο: Ανακοινώθηκε πότε ξεκινάνε οι προ-παραγγελίες του GTA 6!
Αν είχαμε και NC στην Ελλάδα θα είχε περισσότερη αξία η είδηση αλλά δυστυχώς η ΝοΕ μας έχει γράψει στα παλιά της τα παπούτσια.