Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν περίοδος για την συνδρομητική υπηρεσία Uplay+

*
Η Ubisoft ετοιμάζεται για το Forward event της το Σαββατοκύριακο και πέρα από το Watch Dogs 2, το οποίο θα δοθεί στους χρήστες του Uplay δωρεάν κατά την διάρκεια του event, τώρα προσφέρει 7 μέρες δωρεάν για την συνδρομητική υπηρεσία της, Uplay+. To free trial θα σας δώσει πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια της εταιρίας. Όπως το PS Plus ή το Xbox Game Pass, θα μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια όσο έχετε ενεργή την συνδρομή σας και θα χάσετε την πρόσβαση μόλις τελείωσει.

Μερικοί από τους τίτλους που παρέχει το Uplay+ είναι τα Assassin's Creed Odyssey, Ghost Recon Breakpoint και Far Cry New Dawn. Επιπλέον, δεν λείπουν τα κλασσικά παιχνίδια όπως τα Beyond Good & Evil, Prince of Persia: Sands of Time και Splinter Cell: Chaos Theory.


Αν θέλησετε να κρατήσε την συνδρομή σας στην υπηρεσία, τότε θα πρέπει να πληρώσετε €14,99 τον μήνα. Πέρα από την συλλογή με τα παιχνίδια, όσοι είναι εγγεγραμμένοι έχουν πρόσβαση σε early game content και μερικά beta προγράμματα. Τέλος, με την υπηρεσία θα μπορείτε να παίξετε τα επερχόμενα παιχνίδια την ημερομηνία κυκλοφορίας τους, όπως το Watch Dogs Legion.
Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη εώς τις 27 Ιουλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*