Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν το character DLC του Xenoblade Chronicles X

Μέσω ενός άρθρου στο τελευταίο τεύχος του Game Informer, αποκαλύπτονται πληροφορίες αναφορικά με την κυκλοφορία του Xenoblade Chronicles X στις δυτικές χώρες. Πρώτα απ’ όλα, η Monolith Software επιβεβαιώνει ότι το character-focused DLC θα διατεθεί δωρεάν σε Ευρώπη και Β. Αμερική, ενώ κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην Ιαπωνία. Για το quest DLC δεν υπάρχει κάποια πληροφορία, οπότε καταλαβαίνουμε πως, για την ώρα τουλάχιστον, δεν υπάρχει πλάνο για δωρεάν διάθεσή του. Το δωρεάν DLC προσθέτει στο παιχνίδι τέσσερεις νέους χαρακτήρες τους οποίους μπορείτε να εντάξετε στην ομάδα σας. Ένας από αυτούς είναι η Lynlee όπως ονομάζεται στην ιαπωνική έκδοση που για χάρη της δυτικής κυκλοφορίας θα βαφτιστεί εκ νέου, αυτή τη φορά σε Lin Lee, ενώ θα αλλάξει και η ηλικία της. Πλέον, θα είναι μια έφηβη μεταξύ 13 και 15 ετών. Ο λόγος της αλλαγής στην ηλικία είναι για να αλλάξει πλήρως το στυλ της, μιας και το στυλ των μαγιό που φοράει δεν βρίσκεται μέσα στο πλαίσιο του ανεκτού από τις κοινωνίες της Δύσης.



Επιπλέον υπάρχουν σχέδια για την κυκλοφορία ενός οδηγού στρατηγικής για το Xenoblade Chronicles X σε δύο εκδόσεις. Μία standard και μία hardcover collector’s edition που θα είναι διαθέσιμες ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του παιχνιδιού. Εννοείται ότι ο εν λόγω οδηγός θα αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για όσους θέλουν να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά του νέου Xenoblade.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Monolith Soft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Nortec Multimedia

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*