Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο modes για τα γραφικά του Resident Evil 2 remake

*
Δίχως αμφιβολία, η αποκάλυψη του Resident Evil 2 remake ήταν μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της Ε3 2018. Το ερώτημα είναι πως θα τρέχει στις κονσόλες νέας γενιάς και ιδιαίτερα σε PlayStation 4 Pro και Xbox One Χ που έχουν επιπλέον δυνατότητες. Την απάντηση κλήθηκε να δώσει ο brand manager της Capcom Mike Lunn. Με βάση τα όσα δήλωσε, το Resident Evil 2 remake θα έχει δύο two modes σε PlayStation 4 Pro και Xbox One X. Το πρώτο απευθύνεται κυρίως σε όσους βάζουν πάνω απ' όλα τα γραφικά και το παιχνίδι θα τρέχει σε ανάλυση 4Κ με ρυθμό ανανέωσης 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα πρόκειται για native 4K ή αυτό θα επιτυγχάνεται μέσω checkerboard. Από την άλλη, για όσους ενδιαφέρονται πιο πολύ για το χειρισμό, η Capcom θα προσφέρει ένα δεύτερο mode, στα 1080p με ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Οπότε ο καθένας επιλέγει ότι τον βολεύει καλύτερα. Το Resident Evil 2 remake θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*