Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο επιπλέον projects ετοιμάζει η From Software

*
H From Software, developer του Bloodborne και της σειράς Souls έχει στα σκαριά δυο ακόμα τίτλους που δεν έχει ανακοινώσει. Αυτό προέκυψε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του προεδρου της From Software, Hidetaka Miyazaki, στο 4Gamer, όπου αναφέρθηκε στη στρατηγική 3,5. Αυτή πρωτο αναφέρθηκε το 2016, πάλι από τον ίδιο τον Miyazaki και σε αυτή την περίπτωση, το 0,5 είναι το Deracine, που κυκλοφόρησε το 2018 για PlayStation VR. Ο ένας μεγάλος τίτλος που αναμένουμε είναι το Sekiro: Shadows Die Twice, οπότε μένουν σε διαδικασία ανάπτυξης δύο ακόμα παιχνίδια. Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι σχετικά με αυτά και οι ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν τα projects έχουν πάρει μορφή. Δεν αποκλείεται ένα από τα δύο να είναι το πολυπόθητο sequel του Bloodborne. Προς το παρόν, το μόνο βέβαιο είναι η κυκλοφορία του Sekiro: Shadows Die Twice στις 22 Μαρτίου 2018, για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*