Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δώδεκα λεπτά gameplay από το Cosmic Star Heroine

*
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του RPG Cosmic Star Heroine πλησιάζει και η Sony δημοσίευσε ένα νέο video για τον τίτλο. Σε αυτό θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και να πάρετε μια ιδέα σχετικά με το inventory και το level up system. Το Cosmic Star Heroine είναι ο τέταρτος τίτλος της σειράς PlayStation Play Collective και το στυλ του είναι εμπνευσμένο από την εποχή των 16-bit. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το PlayStation Play Collective έχει να κάνει με μια σειρά σημαντικών κυκλοφοριών που θα λάβουν χώρα από 21 Μαρτίου έως και 25 Απριλίου και περιλαμβάνουν επίσης τα Everything, Full Throttle Remastered και What Remains of Edith Finch. Έτσι λοιπόν, από τις 11 Απριλίου, οι κάτοχοι PlayStation 4 και PC θα μπορέσουν να ξεκινήσουν την ενασχόλησή τους με το Cosmic Star Heroine, ενώ όπως ανακοίνωσε η developer Zeboyd Games, θα υπάρξει και μια έκδοση για το PS Vita, δίχως για την ώρα να έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσής της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*