Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δώρα με τις αγορές στα Seven Spots

Η αλυσίδα Seven Spots προσφέρει έξτρα κίνητρα σε όσους θέλουν να αγοράσουν τις τελευταίες κυκλοφορίες στην αγορά των videogames. Συγκεκριμένα, όσοι αγοράσουν από τις 10 Σεπτεμβρίου 2015 έως και τις 15 Ιανουαρίου του 2016 κάποιο από τα games της περιόδου Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου (συγκεκριμένα, τα PES 2016, FIFA 16, NBA 2K16, Assassin’s Creed: Syndicate, Call of Duty: Black Ops 3 και όλα όσα βρίσκονται στη λίστα που θα βρείτε εδώ) κερδίζουν δύο συμμετοχές για να διεκδικήσουν τα μεγάλα δώρα του GAME ON. Με κάθε επόμενη αγορά, οι πόντοι που κερδίζει ο καταναλωτής διπλασιάζονται, τριπλασιάζονται κτλ.



Τα δώρα που διεκδικούν όσοι συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία είναι: 1000€ μετρητά για τον πρώτο νικητή, 500€ μετρητά για τον δεύτερο νικητή, 500€ μετρητά για τον τρίτο και 500€ μετρητά για τον τέταρτο νικητή. Οι επόμενοι θα διεκδικήσουν πολλά και διάφορα δώρα, από κονσόλες PS4, iPhone 6s, Apple Watch έως και αξεσουάρ gaming Razer και Spartan Gear. Συνολικά θα αναδειχθούν 276 τυχεροί νικητές που θα πάρουν δώρα συνολικής αξίας 8.500 ευρώ. Πέραν των παραπάνω, με την αγορά κάθε παιχνιδιού κερδίζετε ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5% για την αγορά του επόμενου game σας, έκπτωση 20% για αγορά αξεσουάρ smartphone ή tablet, αλλά και μία δωρεάν ενοικίαση ταινίας ή game.

Seven Spots Website
Seven Spots Facebook Page


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*