Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δώρο με το season pass του Watch Dogs Legion το Watch Dogs: Complete Edition

*
Σε περίπτωση που αγοράσετε το season pass του Watch Dogs Legion, το οποίο πάει πακέτο με τη Gold Edition και την Ultimate Edition, τότε αυτομάτως θα αποκτήσετε το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ubisoft προωράει σε μια τέτοια κίνηση. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει με το Assassin's Creed III Remastered που δόθηκε με το season pass του Assassin's Creed Odyssey και το Far Cry 3: Classic Edition με το Far Cry 5.

Αυτό που θα λάβετε είναι το Watch Dogs: Complete Edition που περιλαμβάνει όλα τα DLC του παιχνιδιού, όπως το Bad Blood expansion. Ακόμα, το season pass του Watch Dogs Legion θα προσφέρει ένα story-based expansion pack, τέσσερεις επιπλέον χαρακτήρες, επιπλέον Dedsec missions και ένα Dedsec car skin.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*