Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2018: Παρουσιάστηκε το Assassin’s Creed Odyssey

*
Κατά τη διάρκεια της Ε3 2018, η Ubisoft ανακοίνωσε το νέο τίτλο της σειράς Assassin’s Creed, που θα έχει το όνομα Assassin’s Creed Odyssey. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου 2018, για Xbox One, PlayStation 4 και PC. Επιπλέον, θα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των Xbox One X και PlayStation 4 Pro. Πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται η Ubisoft Quebec, που εδώ και τρία χρόνια έχει ως βασικό σκοπός της να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό νέο κεφάλαιο για τη σειρά Assassin’s Creed. Τα γεγονότα του Assassin’s Creed® Odyssey διαδραματίζονται στην Αρχαία Ελλάδα, ένα τόπο γεμάτο μύθους και θρύλους, τον 5ο αι. π.Χ. κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέμου, ανάμεσα στη Σπάρτη και την Αθήνα. Παίζοντας είτε ως Αλέξιος είτε ως Κασσάνδρα και οι δύο μισθοφόροι με καταγωγή από τη Σπάρτη που έχουν καταδικαστεί σε θάνατο από την οικογένειά τους, οι παίκτες θα έχουν μπροστά τους ένα μακρύ ταξίδι που ξεκινάει από τα νιάτα των δύο χαρακτήρων και καταλήγει όταν πλέον έχουν γίνει ήρωες, ενώ ταυτόχρονα ξετυλίγεται το κουβάρι της ζωής τους.



Εκτός των άλλων, το Assassin’s Creed Odyssey θα διαθέτει ένα διαδραστικό σύστημα διαλόγων όπου οι επιλογές των παικτών θα δημιουργούν ένα ξεχωριστό μονοπάτι, επηρρεάζοντας τον κόσμο του παιχνιδιού, τους χαρακτήρες και την ιστορία που διαμορφώνει το μέλλον της Ελλάδας. Θα υπάρχουν επιλογές για customization των όπλων και του λοιπού εξοπλισμού, ειδικές ικανότητες προς εκμάθηση και μεγάλης κλίμακας μάχες ανάμεσα σε Σπαρτιάτες και Αθηναίους. Η επιστροφή των συγκρούσεων στη θάλασσα είναι γεγονός και οι παίκτες θα μπορέσουν να εξερευνήσουν τα πελάγη με πλοία που οι ίδιοι έχουν τα διαμορφώσει, έχοντας στο πλάι τους προσωπικό με μοναδικά perks. Έχοντας στη διάθεσή τους όλο το χάρτη της Ελλάδας, όλοι θα βιώσουν τη δική τους Οδύσσεια.



Ακόμα, η Ubisoft έδωσε πληροφορίες για τις Digital Deluxe, Gold και Ultimate Editions, αλλά και για τη Physical Gold Edition του Assassin’s Creed Odyssey. Η Digital Deluxe Edition θα προσφέρει στους παίκτες το παιχνίδι και το Deluxe Pack, που περιλαμβάνει το gear packs, το naval pack, XP και Drachma boosts. Η Physical Gold Edition θα περιέχει το παιχνίδι και το Season Pass. Η Digital Gold Edition το παιχνίδι, το Season Pass και πρόσβαση στο gameplay από τις 2 Οκτωβρίου. Τέλος, η The Digital Ultimate Edition θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, το Season Pass, το Deluxe Pack και θα αφήνει τους παίκτες να ξεκινήσουν την οδύσσειά τους από τις 2 Οκτωβρίου. Όσοι τώρα προπαραγγείλουν το Assassin’s Creed Odyssey θα λάβουν το The Blind King, μια επιπλέον αποστολή όπου ένας μυστηριώδης ταξιδιώτης αποκαλύπτεται ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο σε σχέση με ότι αρχικά φαίνεται.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Μου εβγαλε λιγο φολκλορ, δυστυχως. Θα το τιμησω σιγουρα αλλα δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα απο οσα ειδα. Επισης, το να παιζεις ως γυναικα αρχαια Σπαρτιατισσα πολεμιστρια δεν ξερω σε ποιο ονειρο το ειδανε. Εχει αρχισει να παρεμβαινει πολυ στο immersion το ολο θεμα με την "ισοτητα" στα video games.

    • mr40os
    • Ενεργοποίησα τον λογαριασμό μου μετά από πολλά χρόνια χρόνια για να πω το παράπονό μου βλέποντας το αγαπημένο francise των παιδικών μου χρόνων που περίμενα πως και πως να το φέρουν Ελλάδα να έχει γίνει ένα rpg της σειράς..Από το origins και μετά δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.Που είναι οι Assasins και το hidden blade μου ρε παιδιά?? Πιο πολυ μου μοιάζει με το witcher πάρα με το επικό Brotherhood..Δεν ξερω ίσως φταιει οτι μεγάλωσα και δεν βρίσκω-έβρισκα νόημα σε παιχνίδια που αντί να έχουν ένα μαμάτο σύστημα μάχης και stealth mode σε κατακλύζουν με άπειρες άχρηστες λεπτομέρειες όπως 100 διαφορετικά γάντια και ζώνες με την καθε μια να εχει και γω δε ξερω ποσες διαφορετικες ιδιότητες και εναν αχανή χαρτη ο οποιος ομως δεν προσφερει τιποτα το ουσιαστικό..Τουλάχιστον αφού έχετε σκοπό να το κάνετε ένα καθαρό rpg αλλάξτε το όνομα και αφήστε το Assasins Creed να πεθάνει..Σορρυ αν κούρασα απλα για καποιο λογο με στεναχώρησε αυτο που ειδα...

      • evergrey
      • Με την πρωτη ματια φαινεται ενα reskin απο το Origin.Μεχρι να αηδιασει ο κοσμος παλι,βλεπω την Ubi καθε χρονο reskin και σε αλλη χωρα.@mr40os καλα τα λες.Ακομα εχουμε αποριες με την σειρα και αυτη το εκαναν σχεδον Witcher και εδωσαν βαση στην ιστορια που περνει μερος το παιχνιδι παρα στην εξελιξη και στην λυση σε πολλα θεματα που αφορα τους Templars/Αssasins.Ισως οταν φτασουν στον πατο απο ιδεες βγαλουν ενα AC 4 που θα συνεχιζει "κανονικα" την ιστορια μετα απο τοσα spin-off AC εδω και χρονια που βγαζουν.

        • mr40os
        • Αυτο ακριβώς που λες.."οταν στερέψουν απο ιδέες" Προφανώς και εχουν στερέψει και αυτο που θα επρεπε να κανουν αφου δεν εχουν ιδεες θα ηταν να σταματήσουν τη σειρά και οχι να τη μετατρέψουν σε rpg! Η σειρά εχει χάσει καθε feeling που εχει να κανει με assasins Για εμένα το τελευταίο game της σειρας ηταν το syndicate..Βγάλε το origins και το odyssey αλλα μην μας το πουλατε για assasins creed..Και το black flag δεν ηταν ουσιαστικά assasins creed αλλα με το φοβερο gameplay του και τα βασικα στοιχεια του παιχνιδιου που διατήρησε θα μνημονεύεται ως ενα απο τα καλύτερα της σειρας!κρίμα και πάλι κρίμα..

*