Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκκίνηση για το Spring Sale στο Xbox Store

*
Από σήμερα μέχρι και τις 17 Απριλίου οι ανοιξιάτικες προσφορές του Xbox Store δίνουν και παίρνουν για να μην αφήσετε τίποτα όρθιο. Ταυτόχρονα έχουμε και τα παραδοσιακά Deals With Gold που μόνο ως διάλειμμα μπορείτε να τα δείτε μιας και οι τίτλοι του Spring Sale είναι πραγματικά πάρα πολλοί. Θα βρείτε τίτλους Xbox One, Xbox 360, με υποστήριξη Play Anywhere κ.λπ, με τις εκπτώσεις να φτάνουν και το 67%. Ενδεικτικά, τίτλοι που ξεχωρίζουν είναι τα Forza Horizon 3 (σε διάφορες εκδόσεις), Halo Wars 2, Battlefield 1, Titanfall 2, The Witcher 3 κ.λπ. Στο blog του Major Nelson θα βρείτε τα πάντα που αφορούν τις προσφορές. Αν πάλι θέλετε να δείτε μόνο το υλικό του Spring Sale, το επίσημο site του Xbox θα σας δώσει τα φώτα που χρειάζεστε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*