Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκνευρισμένος με τη Sony ο δημιουργός των Twisted Metal, David Jaffe

*
Σύμφωνα με φήμες η Lucid Games που δημιούργησε το πρόσφατο Destruction All-Stars, έλαβε το πράσινο φως για την επαναφορά της σειράς Twisted Metal.

Ακούγοντας στις φημολογίες ο David Jaffe που εργάστηκε σχεδόν σε όλα τα Twisted Metal και ήταν ο δημιουργός του God of War, φάνηκε αρκετά εκνευρισμένος από το Playstation που δεν ήρθε σε επαφή μαζί του για την αναγέννηση της γνωστής σειράς καταστροφής αυτοκινήτων.


Σε δηλώσεις του ανέφερε πως η συνεργασία του με την Sony έχει τελειώσει από το 2018 και ότι ξέρει αρκετές απόρρητες πληροφορίες που θα μπορούσαν να πληγώσουν την ιαπωνική εταιρεία. Παρόλα αυτά πιστεύει ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στην παραγωγή του παιχνιδιού αν οι φήμες αληθεύουν και ότι οπω και να 'χει η κατάσταση, θα είναι από τους πρώτους που θα παίξουν τον νέο τίτλο σε περίπτωση που η σειρά συνεχιστεί. Ακόμα είπε πως λάτρεψε το Destruction All-Stars αλλά δεν ήταν αρκετό ώστε να τον κάνει να κολλήσει. Κλείνοντας ανέφερε ότι το Twisted Metal το έχει στην καρδία του και ότι τέτοιου είδους παιχνίδια δεν έχουν εξελιχθεί μετά το Twisted Metal 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*