Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτος App Store και Google Play Store το Fortnite και διαμάχη Epic με Apple και Google

*
Δραματικές οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, με την Epic Games να μηνύει Apple και Google λόγω της αφαίρεσης του Fortnite από App Store και Google Play.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Epic Games κυκλοφόρησε ένα update για το Fortnite που επέτρεπε στους παίκτες να πληρώνουν απευθείας την Epic όταν πραγματοποιούσαν αγορές εντός του παιχνιδιού, παρακάμπτωντας τις δύο πλατφόρμες. Ακολούθως, σε μια κίνηση που δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανέναν, η Apple "πέταξε" το Fortnite εκτός App Store και η Epic Games απάντησε με μήνυση, ζητώντας από το δικαστήριο να υποχρεώσει την Apple να τροποποιήσει την πολιτική της, με βάση την οποία κρατάει το 30% από αγορές εντός παιχνιδιών και δεν δίνει καμία εναλλακτική στους παίκτες και τους developers.


Μερικές ώρες μετά, η Google αφαίρεσε το Fortnite για Android από το Play Store. H Epic Games απάντησε με μήνυση και σε αυτή την περίπτωση. Καταγγέλει τη Google ότι δεν επέτρεψε την υπογραφή συμφωνίας, με βάση την οποία η OnePlus θα επέτρεπει στους κατόχους των συσκευών της εκτός Ινδίας, να χρησιμοποιούν μια μέθοδο εγκατάστασης του παιχνιδιού που θα παρέκαπτε το Play Store, ενώ το ίδιο έκανε και με την LG.

Πάντως η Google δείχνει πρόθυμη να συζητήσει την επαναφορά του Fortnite στο Play Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*