Μέσω Twitter ο Ismail ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το Valhalla προκειμένου να διευθετήσει θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική του ζωή. "Οι ζωές τη οικογένειάς μου αλλά και η δική μου έχουν γίνει κομμάτια. Λυπάμαι βαθύτατα για όσους πληγώθηκαν", αναφέρει ο Ismail και συμπληρώνει, "υπάρχουν εκατοντάδες ταλαντούχοι άνθρωποι που παλεύουν κυριολεκτικά για να σας προσφέρουν την εμπειρία που αξίζετε. Τους εύχομαι ο,τι καλύτερο".
Πριν λίγες μέρες, ο Ismail κατηγορήθηκε ότι απατάει τη σύζυγό του.
Από πλευράς της, εκπρόσωπος της Ubisoft δήλωσε: "Ο Ashraf Ismail εγκαταλείπει το project και βγαίνει σε άδεια. Η ομάδα ανάπτυξης δεσμεύεται ότι το Assassin's Creed Valhalla θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι".
Τέλος, δίχως να γνωρίζουμε αν αυτό σχετίζεται με τα παραπάνω, ο λογαριασμός του Ashraf Ismail στο Twitter δεν υπάρχει πλέον.

Φήμη: Η Ubisoft ετοιμάζει κι άλλο Assassin’s Creed Remake πέραν του Black Flag




Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity