Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός Ε3 2016 οι Disney Interactive και Wargaming

Οι Disney Interactive Studios και Wargaming δεν θα παραστούν στη φετινή Electronic Entertainment Expo, όπως ανακοίνωσαν οι εταιρείες. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Disney Interactive, η εταιρεία ετοιμάζει ανακοινώσεις για τους fans της αυτό το καλοκαίρι. Από την άλλη, εκπρόσωπος της Wargaming σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η εταιρεία εστιάζει στη μεγάλη πλειονότητα των δραστηριοτήτων της «οι οποίες έχουν να κάνουν με events που επικεντρώνονται στους παίκτες και την κοινότητα μας. Είτε πρόκειται για μια μικρή ομάδα από παίκτες ή εκατοντάδες σε κάποια από τις συγκεντρώσεις μας, αυτή είναι η κύρια προτεραιότητα μας. Από αυστηρά επιχειρηματική προοπτική, η Ε3 απλά δεν ταιριάζει στην τρέχουσα κατεύθυνση μας».



Να σημειωθεί ότι οι εν λόγω εταιρείες δεν είναι οι μόνες που ανακοίνωσαν ότι δεν παραστούν στην Ε3 2016, καθώς τόσο η Electronic Arts όσο και η Activision έχουν ήδη αποχωρήσει από τη φετινή έκθεση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*