Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ελάχιστη ειδοποίηση 60 ημερών θα παρέχει η Sony για την αλλαγή τιμής σε PS Plus και PS Now

*
Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε ότι τυχόν αλλαγές στην τιμή των PS Plus και PS Now θα συνοδεύονται από ειδοποίηση τουλάχιστον 60 ημερών. Η αποκάλυψη έγινε μέσω του επίσημου site της εταιρείας και επιβεβαίωσε ότι οι καταναλωτές θα έχουν δικαίωμα ακύρωσης της εγγραφής τους πριν τεθεί σε ισχύ η αλλαγή τιμής.

Το Το PlayStation Plus είναι μία συνδρομητική υπηρεσία της Sony, η οποία κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια και παρέχει δωρεάν τίτλους στους συνδρομητές της. Λίγο αργότερα, με την κυκλοφορία του PlayStation 4, η συνδρομή στην υπηρεσία έγινε υποχρεωτική και για εκείνους που ήθελαν να παίξουν multiplayer σε online περιβάλλον. Όσο για το PlayStation Now πρόκειται για την υπηρεσία streaming της Sony η οποία αυξάνεται με όλο και περισσότερες προσθήκες τίτλων, ενώ πλέον οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν τα παιχνίδια κατευθείαν στην κονσόλα τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*