Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ελκυστική με βάση το προσφερόμενο hardware η τιμή του PS5

*
Εκτός των άλλων μιλώντας στο Wired σχετικά με το PS5, ο lead system architect Mark Cerny αναφέρθηκε και στο θεμα της τιμής. Πιο συγκεριμένα, ρωτήθηκε, αν η τιμή της επερχόμενης κονσόλας θα βρίσκεται στα επίπεδα προγενέστερων συστημάτων κατά το λανσάρισμά τους και η απάντηση που έδωσε ήταν μάλλον "διπλωματική". Είπε λοιπόν πως πιστεύει οτι η Sony θα μπορέσει να κυκλοφορήσει το νέο σύστημα, με προτεινόμενη τιμή αγοράς που θα είναι ελκυστική για τους gamers, με βάση πάντοτε το προσφερόμενο hardware. Προσπαθώντας κάποιος να αναλύσει τα λεγόμενα του Cerny, το πιο πιθανό είναι να καταλήξει στο συμπέρασμα οτι η τιμή θα είναι υψηλότερη σε σχέση με προηγούμενες γενιές, όμως δεν θα ξεφεύγει από όσο μπορεί να αντέξει ένα μέσο πορτοφόλι. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή, μέχρι η Sony να ανοίξει και άλλο τα χαρτιά της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*