Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμπνευσμένη από το Pokémon Legends: Arceus η Season of Heritage του Pokémon Go (trailer)

Η πέμπτη σεζόν του Pokémon Go ονομάζεται Season of Heritage και η θεματολογία της θα περιστρέφεται γύρω από την κυκλοφορία του Pokémon Legends: Arceus για το Nintendo Switch. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που μία ολόκληρη σεζόν θα είναι βασισμένη σχεδόν αποκλειστικά σε μία και μόνο κυκλοφορία του franchise.

Τα γεγονότα του Pokémon Legends: Arceus διαδραματίζονται σε μια αρχαία εκδοχή της περιοχής Sinnoh, που τότε ονομαζόταν Hisui. Θα υπάρχει ένα Fire/Rock-type Hisuian Growlithe, μια νέα εξέλιξη του Stantler με όνομα Wyrdeer και μία εναλλακτική εξέλιξη του Scyther με την ονομασία Kleavor.


Το μεγαλύτερο γεγονός είναι η άφιξη του Arceus, ενός Mythical Pokémon που λέγεται ότι είναι ο θεός όλων των πλασμάτων και μπορεί να μεταμορφωθεί σε οποιονδήποτε τύπο (Rock, Water, Fire κλπ) έχοντας τα υψηλότερα στατιστικά από οποιοδήποτε άλλο Pokémon.

Η Season of Heritage έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου. Γενικώς, ο Δεκέμβρης αναμένεται να είναι γεμάτος δραστηριότητες για τους παίκτες του Pokémon Go και εδώ θα μπορέσετε να βρείτε όλες τις πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*