Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφάνιση του Kratos ως boss character στο Shovel Knight

Η Yacht Club Games αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για την εμφάνιση του Kratos ως boss character στο επερχόμενο Shovel Knight για PS4, PS3 και PS Vita. Σύμφωνα με την ομάδα, ο Kratos θα είναι ο πιο ζόρικος χαρακτήρας που θα αντιμετωπίσει ο Shovel Knight, ενώ, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στα παρακάτω GIFs, θα χρησιμοποιεί τις περισσότερες γνωστές κινήσεις του (με τα Blades of Chaos) για να εξοντώσει τον δημοφιλή ιππότη. Υπενθυμίζεται ότι το Shovel Knight είναι διαθέσιμο για Wii U, Nintendo 3DS, PC, Mac και Linux, με την έκδοση του τίτλου για Xbox One να αναμένεται εντός του τρέχοντος έτους. Οι εκδόσεις για PS4, PS3 και PS Vita αναμένονται στις 21 Απριλίου. Κλείνοντας, εκτός από τις εικόνες, στη συνέχεια ακολουθεί και η 8-bit version του God of War theme music. Απολαύστε το!









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*