Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε το Darksiders 2: Definitive Edition

*
Στις λίστες του Amazon έκανε την εμφάνιση της το περασμένο Σαββατοκύριακο η Definitive Edition του Darksiders 2 για το PlayStation 4. Η Nordic Games δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τη νέα έκδοση του τίτλου, ενώ σύμφωνα με το Eurogamer, η εταιρεία δεν ήθελε να τοποθετηθεί επί του θέματος. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός publisher απέκτησε πρόσφατα τα δικαιώματα του Darksiders franchise μετά την οικονομική κατάρρευση της THQ. H Nordic δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τα σχέδια της για ένα νέο project στη σειρά, αλλά το περασμένο έτος κυκλοφόρησε το Darksiders Collection, το οποίο περιλαμβάνει τα Darksiders και Darksiders 2 καθώς και το περιεχόμενο του Darksiders 2 season pass.



Αναμένουμε λοιπόν και επίσημη ανακοίνωση.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Geovra
    • Μα νομιζω λεει οτι εχει και το 1ο.....αυτο το remaster θα το τιμησω.....δεν εχω παιξει το 2ο αλλα το 1ο (μεσω Plus) το ειχα καταευχαριστηθει!!!

    • PORTAL
    • το χουν ξεφτιλισει με τα remaster. εχουν βρει τους πιτσιρικαδες θυματα και τους πουλανε το ιδιο παιχνιδι 2 και 3 φορες

    • Tim of Heavens
    • PORTAL@: Οι ανεγκέφαλοι καταναλωτές είναι σαν τους περισσότερους Έλληνες ψηφοφόρους. Οι πρώτοι αγοράζουν ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα όπως ψηφίζουν οι δεύτεροι τα ίδια και τα ίδια κόμματα τα τελευταία 30 χρόνια. Οι εταιρείες έχουν το καρότο και οι καταναλωτές είναι τα γαϊδούρια. Ευτυχώς που υπάρχει και μια μειοψηφία που σκέφτεται ανάποδα. Αγοράζει με βάση το πορτοφόλι και όχι με βάση το εθισμό της ή κάποιο άλλο κρυμμένο κόμπλεξ που καιροφυλαχτεί να βγει την επιφάνεια κατά καιρούς.
      Σε αυτή την γενιά βλέπω 5:1 όσον αφορά την ύπαρξη των επανεκδόσεων σε σχέση με του νέους τίτλους και αυτό δείχνει την σταθερή πτωτική πορεία της βιομηχανίας του gaming (αν λέγεται ακόμα έτσι).Με μια δόση υπερβολής τα περισσότερα παιχνίδια σε όλα τα formats βγαίνουν στο άρπα κόλλα με σκοπό να πουληθούν ώστε βγει κάποιο κέρδος ή να τα ταϊσουν στόματα και δεν βασίζονται κυρίως στο μεράκι και την αγάπη που (ευτυχώς) ελάχιστα developer teams συνεχίζουν να πράττουν.
      Φαντάζομαι πόσο υψηλό είναι το κόστος δημιουργίας ενός τίτλου και πόσο έχουμε βάλει το λιθαράκι μας σαν gamers που αναζητούμε όλο και περισσότερο up to date τεχνολογία και γραφικά.

    • equation
    • Ρε tim.... σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι το remaster απευθύνεται στον χρήστη που το έχει τερματίσει ήδη?? Η στην συνεχώς αυξανόμενη εγκατεστημένη βάση παικτών και αρκετούς που δεν τα είχαν παιξει στο 360/πσ3

      Και κάτι άλλο... εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχω κάψει άπειρες ώρες παίζοντας games και όχι τυπου mmo που στην ουσία 3 χρόνια παίζεις το ίδιο πράγμα... και ακόμα υπάρχουν δεν ξέρω και γω πόσες παιχνιδαρες που δεν έχω αγγίξει γτ δεν βγαίνει! Τα remaster δεν είναι κάτι κακό. Θα ήταν αν γινόντουσαν εις βάρος των κανονικών παραγωγων! Αλλα δεν είναι έτσι, μιας και νέοι τίτλοι βγαίνουν συνεχώς σε περισσότερες πλατφόρμες από ποτέ.

      Αυτό που είναι κακό για το gaming είναι η εισβολή των microtransaction σε full priced games. Έλεος δηλαδή... έχουν κανει glorify τα donations που είχαν οι private servers του εκαστοτε MMO προ δεκαετίας σχεδόν.

      Επί του θέματος πάλι, darksiders δεν ειχα παιξει λόγω χρόνου όταν είχε βγει... θα τιμηθεί σε εκπτώσεις PSN, όπως και το Metro Redux, πού το πηρα με 18 γιουρο....σχεδον πιο φτηνό από οσο θα μου έβγαινε να παρω τα original στο 360 μου!....

    • Tim of Heavens
    • Equation αν είσαι ικανοποιημένος με την πορεία των νέων συστημάτων όσον αφορά τη λειτουργικότητα και κυρίως το software τους τότε είσαι καλά. Εμένα όμως δεν μου κάνει κλικ η νέα γενιά ακόμα. Φωτεινή εξαίρεση είναι το Witcher 3 σε ένα σύνολο αντιγραφής, επανάληψης και ξαναζεσταμένου φαγητού. Έχω πολύ πιο ενδιαφέρον backlog να ασχοληθώ προτού (αν) καταπιαστώ με μια νέα κονσόλα.

    • Volga
    • To 1 ηταν καλύτερο. Το 2 για τα γούστα μου προσπάθησε να κάνει πράγματα καλά τα οποία όμως δεν κατάφερε να κάνει. Μου φάνηκε λίγο μονότονο το 2. Για την ακρίβεια το τερμάτισα με ...πόνο καρδιάς. Το έπαιζα και έβλεπα τηλεόραση... XD

*