Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε το λογότυπο του Deus Ex Universe

Όπως φαίνεται και ενώ έχουν απομείνει ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη της Ε3, το Deus Ex Universe προσεγγίζει το επίκεντρο της δημοσιότητας, σύμφωνα με ένα λογότυπο το οποίο υποτίθεται ότι προέρχεται από μία βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία σχετίζεται με την κατοχύρωση εμπορικών σημάτων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο όνομα δόθηκε πέρσι στο δημοφιλές franchise από την Eidos Montreal, προκειμένου να σηματοδοτηθεί η νέα γενιά εμπειριών που αναμένεται να προσφέρει στο μέλλον. Το λογότυπο δημοσιεύτηκε στο Twitter από την ιστοσελίδα AGB και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Λέτε να είναι προάγγελος της αποκάλυψης του νέου Deus Ex στην E3 2014; Όπως ίσως θυμάστε το Μάρτιο η Square Enix είχε προβεί σε κατοχύρωση εμπορικού σήματος για το Deus Ex: Mankind Divided, όμως ο εν λόγω publisher ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*