Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις για επιστροφή του Klonoa από την Bandai Namco

*
Φαίνεται πως το franchise Klonoa θα μας απασχολήσει ξανά, αφού η Bandai Namco έκανε πρόσφατα κάποιες σχετικές καταχωρήσεις. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία καταχώρησε τα “Waffuu Encore” και “1&2 Encore” και αρκετοί εκτιμούν πως αυτός ο τίτλος προκύπτει από τις χαρακτηριστικές εκφράσεις του ήρωα. Μάλιστα, το Encore έχει χρησιμοποιηθεί και σε αρκετά remasters της Bandai Namco το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως σε αυτά για τα Mr. Driller DrillLand και Katamari Damacy Reroll που εμφανίστηκαν ως Mr. Driller Encore και Katamari Damaci Encore στην Ιαπωνία. Η Bandai Namco καταχώρησε και το Klonoa Encore στην Ιαπωνία το 2019 μαζί με κάποια άλλα games, αλλά έκτοτε έχουμε χάσει τα ίχνη του. Φαίνεται λοιπόν πως τα Klonoa (1997, PlayStation) και Klonoa 2: Lunatea’s Veil θα γίνουν remaster. Μένει να μάθουμε περισσότερα σύντομα.



Μέχρι τότε, μάθετε περισσότερα στο μοναδικό αφιέρωμα που έκανε στη στήλη του "Σκονισμένο Ράφι" ο Χρήστος Χατζησάββας για το franchise Klonoa. Θα το βρείτε εδώ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*