Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις για κυκλοφορία του Ghostbusters: The Video Game Remastered

*
Η υπηρεσία αξιολόγησης videogames σε επίπεδο καταλληλότητας στην Ταϊβάν αξιολόγησε το Ghost Busters: The Video Game Remastered, κάτι που σημαίνει πως ο τίτλος είναι κάτι παραπάνω από μια φήμη. Η υπηρεσία σημειώνει το σχετικό ranking της για το game που αναμένεται να κυκλοφορήσει (τουλάχιστον) για Xbox One.

To Ghostbusters: The Video Game Remastered θα κυκλοφορήσει από την Mad Dog Games, η οποία και ήταν υπεύθυνη για τη διάθεση της σειράς NBA Playgrounds (πριν αυτή καταλήξει στα χέρια της 2K Games), αλλά και για το Shaq Fu: A Legend Reborn.


Στην καταχώρηση υπάρχει ακόμη και ένα url που οδηγεί στη σελίδα playghostbusters.com, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται πως δεν έχει βγει ακόμη live. Υπενθυμίζεται πως το Ghostbusters: The Video Game κυκλοφόρησε αρχικά για PS3, Xbox 360, PC, PS2, Wii και Nintendo DS τον Ιούνιο του 2009 και ακολούθησε και μια έκδοση για το PSP τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*