Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενεργοποιήθηκε το stream παιχνιδιών από Xbox Series Χ και Xbox Series S σε PC

*
Σημαντική αναβάθμιση του Xbox app για PC μιας και στο εξής οι χρήστες μπορούν να κάνουν stream παιχνίδια από τα Xbox Series X και Xbox Series S στον υπολογιστή τους. Επιπλέον, το app μπορεί να κάνει stream όλους τους τίτλους για κονσόλες που είναι διαθέσιμοι μέσω cloud στο Xbox Game Pass. Η Microsoft αναφέρει πως με τις βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί η ποιότητα του stream μπορεί να φτάσει τα 1080p@60fps και παράλληλα είναι δυνατή η αναπαραγωγή μερικών παιχνιδιών των Xbox και Xbox 360.

Τα παραπάνω είναι δαθέσιμα σε 22 χώρες, για τους συνδρομητές Xbox Game Pass Ultimate, εφόσον διαθέτουν Windows 10, συμβατό controller και σταθερή σύνδεση στο Internet. Αν είστε από τους προνομιούχους, το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να επιλέξετε Cloud Gaming στο Xbox app. Προς το παρόν υπάρχουν 294 παιχνίδια για να διασκεδάσετε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*