Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακοί οι χρόνοι φόρτωσης του Skyrim Anniversary Edition σε κονσόλες νέας γενιάς

*
Σύμφωνα με το Digital Foundry, οι χρόνοι φόρτωσης του Skyrim Anniversary Edition σε κονσόλες νέας γενιάς είναι εντυπωσιακοί. Όπως θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο χρόνο φόρτωσης στο PS5 είναι περίπου 2,65 δευτερόλεπτα, ενυπωσιακό άλμα σε σχέση με τα 15,2 δευτερόλεπτα που χρειαζόταν το PS4 Pro (μέσ backward compatibility) για να φορτώσει μία σκηνή. Οι αντίστοιχοι χρόνοι σε Series X και Xbox Series S είναι 4,22 και 4,77 δευτερόλεπτα αντίστοιχα.

Όσον αφορά το ρυθμό ανανέωσης, στο PS5 το παιχνίδι είναι σχεδόν κλειδωμένο στα 60fps σε ανάλυση 4Κ, με εξαίρεση τα dragon battles που πέφτει στα 50fps. Σε Xbox Series X και Xbox Series S παρατηρείται σχεδόν παρόμοια κατάσταση, με το ρυθμό ανέωσης στην πρώτη να πέφτει λίγο κάτω από τα 60fps και στη δεύτερη να φτάνει στα 50fps, στα dragon battles.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*