Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντός του 2016 το SmuggleCraft

Η Happy Badger Studio ανακοίνωσε το racing game SmuggleCraft, το οποίο και αναμένεται για PS4, PC, Mac και Linux. Όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης, ο τίτλος θα είναι ένα quest-based hovercraft racer το οποίο θα αποτελεί μια νέα προσέγγιση στο racing είδος. Το SmuggleCraft θα αποτελείται από αποστολές επιλεγμένες από τους παίκτες και θα σχετίζονται με λαθραία αντικείμενα, ”high speed chases” και μεγάλες επιβραβεύσεις. Με αυτές, οι παίκτες θα μπορούν να ξεπληρώνουν τα χρέη τους, να κάνουν αναβαθμίσεις στα hovercrafts τους ή να βοηθούν την παράταξη της επιλογής τους στο “social conflict” του κόσμου του παιχνιδιού.



Ακόμη, η δήλωση της Happy Badger Studio ότι «κανένας παίκτης δεν θα έχει την ίδια εμπειρία με κάποιον άλλο όσον αφορά το gameplay» υπονοεί ότι κάθε πίστα θα είναι randomly generated (κάθε φορά). Το SmuggleCraft θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2016, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις του μέσα από το επίσημο blog του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*