Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επέστρεψε το Tank Football στο World of Tanks

*
Το Μουντιάλ 2018 βρίσκεται σε εξέλιξη και το Tank Football special-vehicles-only mode του World of Tanks επέστρεψε. Μάλιστα για να προωθηθεί το "προϊόν", η ομάδα ανάπτυξης έχει επιλέξει τον Gianluigi Buffon, άσχετα από το ότι η Ιταλία δεν δίνει το παρόν στα γήπεδα της Ρωσίας. Μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι είτε κάνοντας κλικ στη μπάλα κάτω από το Battle button, ή πατώντας πάνω στο πρόσωπο του Buffon. Ολοκληρώνοντας challenges στο Tank Football mode, θα κερδίσετε κάρτες που ενισχύουν την πρόοδό σας για τη δημιουργία μιας πλήρους ομάδας. Όταν έχετε κερδίσει αρκετές κάρτες και ταυτόχρονα έχετε υψηλό σκορ, τότε θα λάβετε βραβεία όπως credits, ρεζέρβες αλλά και τον Buffon ως Tank Commander. Οι παίκτες θα πρέπει να μανουβράρουν το όχημά τους για να μπλοκάρουν τα αντίπαλα tanks και χτυπούν τη μπάλα με το σασί τους. Ακόμα μπορούν να ρίχνουν πυρά για να οδηγήσουν τη μπάλα στο αντίπαλο τέρμα. Κάθε 3v3 αγώνας διαρκεί 7 λεπτά ή μέχρι μια ομάδα να σημειώσει τρία γκολ. Σε περίπτωση ισσοπαλίας, ακολουθείται η διαδικασία της παράτασης και του χρυσού γκολ. Υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη tanks στο Football mode, defender, midfielder και striker.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*