Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίθεση DDoS στους servers της Blizzard και αδυναμία σύνδεσης στο Battle.net

*
Θύμα επίθεσης τύπου Distributed Denial of Service (DDoS) έπεσαν την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου οι servers της Blizzard, με τους υπεύθυνους της εταιρείας να δηλώνουν ότι πλέον το θέμα έχει λήξει. Η συντονισμένη, όπως αναφέρεται, κακόβουλη ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία χρηστών να κάνουν log in στο Battle.net, οπότε δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις διαδικτυακές υπηρεσίες των Overwatch, Call of Duty: Warzone, Hearthstone, Diablo και πολλών άλλων τίτλων.

Επιπλέον η Blizzard αναφέρει ότι το θέμα προκλήθηκε από DDoS στον πιστοποιημένο της λογαριασμό εξυπηρέτησης πελατών στο Twitter και επιπλέον σε ένα "Breaking News" item που εμφανίστηκε στον client του Battle.net σε όσους προσπάθησαν να κάνουν log in κατά τη διάρκεια της επίθεσης.


Πάντως δεν υπήρξαν μαζικά παράπονα ότι δεν υπήρχε πρόσβαση σε παιχνίδια της Blizzard, πέρα από τις χιλιάδες αναφορές για δυσλειτουργία του Battle.net, οπότε το πρόβλημα πολύ πιθανό να μην επηρέασε όλους τους παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*