Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημα (και) στο Steam τα Heavy Rain, Beyond: Two Souls και Detroit: Become Human (trailer)

*
Η ώρα της διάθεσης των Heavy Rain, Beyond: Two Souls και Detroit: Become Human και μέσω Steam έφτασε και η Quantic Dream το ανακοίνωσε μαζί με ένα νέο trailer. Οι 3 τίτλοι ανήκουν στην κατηγορία των action adventure με έντονο των στοιχείων διαλόγου και όπου κάθε απόφαση που θα πάρετε επηρεάζει τη συνέχεια της ιστορίας. Τα demos για τα τρία σχετικά games είναι ήδη διαθέσιμα στην πλατφόρμα της Valve, ενώ τα games θα διατίθενται για πώληση από το ίδιο σημείο από τις 18 Ιουνίου και μετά. Μάλιστα, οι σχετικές product pages έχουν ήδη αναρτηθεί. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Πολυς κοσμος δεν τα θεωρει παιχνιδια και θα συμφωνησω,ειναι κατι πολυ περισσοτερο,ειναι εμπειριες ;) μονο το beyond two souls θεωρω το "αδυναμο" απο αυτα τα τρια αλλα κι αυτο μονο ασχημο δεν ειναι,απλα τα αλλα δυο ειναι εξαιρετικα.

*