Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη η υποστήριξη για το DualSense controller του PS5 στο Steam

*
Όλοι οι χρήστες του Steam μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν το DualSense controller του PS5. Από την ημέρα που κυκλοφόρησε η νέα κονσόλες, η Valve πρόσθετε σιγά, σιγά στοιχεία συμβατότητας. Ξεκίνησε απλά με τη σύνδεση και στη συνέχεια επεκτέθηκε στην υποστήριξη για το LED trackpad του χειριστηρίου, τη δόνηση και το γυροσκόπιο. Τώρα, οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν και η συσκευή ειναι πλήρως λειτουργική.

Η λίστα με τα παιχνίδια που υποστηρίζουν το LED trackpad του χειριστηρίου, τη δόνηση και το γυροσκόπιο περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, τα Death Stranding, No Man’s Sky και Horizon: Zero Dawn.


Ακόμα η Valve διόρθωσε ένα θέμα με το χειριστήριο του Xbox Series X controller, που εμφανιζόταν διπλό. Επίσης πρόσθεσε directional swipe mode για χρήση με trackpads και γυροσκόπια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*