Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκαν τα Games with Gold Μαΐου

*
Η Microsoft δεν έχει συνηθίσει να μας ενημερώνει την πρότελευταία Δευτέρα κάθε μήνα για τα επερχόμενα Games with Gold, όμως κατόπιν της διαρροής του σχετικού video, δεν υπήρχε πλέον λόγος να κρατάει το κοινό σε αναμονή. Έτσι λοιπόν, είναι πλέον επίσημο ότι οι συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold θα λάβουν δύο παιχνίδια για το Xbox One και δύο για το Xbox 360, backwards compatible στη νεότερη κονσόλα της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα τα παιχνίδια του Xbox One είναι το Super Mega Baseball 2, διαθέσιμο από 1 έως και 31 Μαΐου και το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain από 16 Μαΐου έως και 15 Ιουνίου. Για το Xbox 360, η αρχή γίνεται την 1η Μαΐου με το Sega Vintage Collection: Streets of Rage, ενώ στις 16 Μαΐου και ως το τέλος του μήνα, τη θέση του θα πάρει το Vanquish. Αν μη τι άλλο δυνατός μήνας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*