Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε για PS4 το The Vanishing of Ethan Carter

Επιβεβαιώθηκε κατά την διάρκεια της Gamescom ότι το first-person adventure game με τίτλο The Vanishing of Ethan Carter θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PlayStation 4. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος της The Astronauts ανακοινώθηκε αρχικά για PC. Δε θα πρέπει δε να αγνοούμε ότι το στούντιο που εδρεύει στη Βαρσοβία, ιδρύθηκε από τρία πρώην μέλη της People Can Fly.



Σύμφωνα λοιπόν με τους developers, στο The Vanishing of Ethan Carter οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός ντεντέκτιβ, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με αρκετές «πνευματικές προκλήσεις», ενώ όπως αναφέρει και ο τίτλος του game, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση του Ethan Carter. Σημειώνεται, τέλος, ότι το The Vanishing of Ethan Carter αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*