Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε το Fallout Legacy Collection και έχουμε και ημερομηνία κυκλοφορίας

*
Οι φήμες περί κυκλοφορίας του Fallout Legacy Collection επιβεβαιώνονται και επίσημα πλέον, αφού η Bethesda αποφάσισε να πάρει θέση. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter το πακέτο αγοράς των κλασικών Fallout games που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Στο Fallout Legacy Collection θα περιλαμβάνονται τα Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3 Game of the Year Edition, Fallout New Vegas Ultimate Edition και Fallout 4 Game of the Year Edition. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του ορίστηκε για τις 25 Οκτωβρίου στις αγορές της Γερμανίας και της Μεγάλης Βρετανίας και μένει να δούμε αν θα έρθει και προς τα μέρη μας.

Το Fallout Legacy Collection θα κυκλοφορήσει μόνο για PC και θα πωλείται στην τιμή των €39,99.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Connie GR
    • Το Fallout Tactics γιατί επιμένουν και το βάζουν στις συλλογές, αφού καλά καλά δεν είναι canon (τελείως, τουλάχιστον). Μόνο εγώ και κάτι τρικάψηδοι πρέπει να το έπαιξαν και να το ευχαριστήθηκαν. Το οποίο btw δεν παίζεται πλέον. Ναι, το δοκίμασα πριν από κανα-δυο χρόνια.

*