Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβραβεύσεις και νέος μηχανισμός στο Hearthstone

H Blizzard αποκάλυψε έναν πολύ ενδιαφέρον μηχανισμό για το Hearthstone, ο οποίος θα δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να κρυφοκοιτάξουν τις κάρτες του αντίπαλου deck. Ο μηχανισμός αυτός δεν σταματάει όμως εδώ, αφού θα υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις ώστε να εμφανιστούν κάποια θετικά αποτελέσματα όταν θα λειτουργεί ο συγκεκριμένος μηχανισμός. Για παράδειγμα, όταν ο παίκτης «Α» θα χρησιμοποιεί την κάρτα Master Jouster, τότε και οι δύο παίκτες θα μπορούν να δουν ένα minion από το deck του αντιπάλου. Αν η κάρτα που τράβηξε ο παίκτης «Α» είναι πιο ακριβή από την κάρτα του παίκτη «Β», τότε ο Master Jouster θα αποκτήσει Taunt και Divine Shield. Οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού αποκάλυψαν ότι θα υπάρχουν και άλλες κάρτες με ανάλογους μηχανισμούς, οι οποίες θα ανεβάζουν π.χ. την επίθεση της κάρτας ή τα health points του hero.



Τα καλά νέα δεν σταματούν όμως εδώ, με την Blizzard να δείχνει έτοιμη να ανανεώσει το σύστημα επιβράβευσης στο ladder του Hearthstone. Μέχρι σήμερα, οι παίκτες μπορούσαν να κερδίσουν μόνο ένα καινούργιο card back βάση της απόδοσής τους στο επίσημο ladder του παιχνιδιού και σύντομα αναμένεται να προστεθούν και κάποια άλλα «καλούδια». Από την 17ή θέση και πάνω, οι παίκτες θα κερδίζουν μία σπάνια κάρτα, νέο card back και dust για το crafting νέων καρτών. Όλα αυτά θα τα αποκτάει ο παίκτης βάση απόδοσης (και τελικής κατάταξης) με το που αλλάξει ο μήνας, όπως γίνεται και σήμερα με τα απλά card backs ανά σεζόν.
 
The Grand Tournament at gamescom

It’s been quite the eventful day by the hearth! Check out all the latest news: http://blizz.ly/1g9j6Qi

Posted by Hearthstone on Wednesday, August 5, 2015


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*