Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιπλέον 1GB RAM διαθέσιμο για ανάπτυξη παιχνιδιών στο Project Scorpio

*
O Mike Ybarra της Microsoft επέλεξε το Twitter για να ανακοινώσει ότι, με το τελευταίο tuning στο Project Scorpio, οι developers έχουν πλέον στη διάθεσή τους ένα ακόμα GB RAM. Η εν λόγω κίνηση ήταν γνωστή εδώ και καιρό και για να επιτύχει κάτι τέτοιο, η αμερικάνικη εταιρεία έριξε τις απαιτήσεις του λειτουργικού συστήματος από τα 4GB στα 3GB.

Έτσι λοιπόν, από τα 12GB GDDR5 RAM της κονσόλας, τα 9GB θα προορίζονται για την ανάπτυξη παιχνιδιών. Θα πρέπει να σημειωθεί πως, σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείται όλη η διαθέσιμη μνήμη, το υπόλοιπο θα λειτουργεί ως cache, επιταχύντοντας τους χρόνους φορτώματος των παιχνιδιών. Πλέον, όλη η gaming κοινότητα έχει τα μάτια της στραμμένα στην Ε3, όπου στις 11 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, η Microsoft αναμένεται να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το Project Scorpio.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Στεναχωριέμαι που πρόκειται για αναβαθμισμένη έκδοση και όχι vanilla, αλλά τουλάχιστον φαίνεται πως θέλουν η κονσόλα να τρέχει άρτια τα games. 4 μέρες ακόμα.

    • sdragon
    • Ωραία όλα αυτά αλλά το τι θα συμβεί με όσους συνεχίσουν να παίζουν σε 1080p δεν μπορούν να εγγυηθούν. Όπως και στο Pro οι developers θα είναι αυτοί που θα αποφασίσουν το τι θα συμβεί. Οπότε αν δεν έχετε 4k τηλεόραση δεν νομίζω ότι αξίζει να σκάσεις 500 ευρώ για την κονσόλα. Αυτή είναι η γνώμη μου.

    • yaponvezos
    • @sdragon

      Η MS έχει δηλώνει ότι το supersampling, το λιγότερο, θα είναι δεδομένο όταν παίζει κάποιος σε 1080p. Οπότε κερδίζουμε σε καθαρότητα εικόνας, anti-aliasing κ.λπ., χωρίς να κάνει τίποτα ο developer. Για τα λοιπά θα πρέπει να κάνει κι εκείνος το κατιτίς.

*