Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει με αλλαγές το F1 eSports Series (trailer)

To F1 eSports Series που παρουσιάζει η Aramco επιστρέφει για τέταρτη χρονιά, με συνολικά βραβεία $750.000, ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δοθεί στην ιστορία των sports simulation esports.

Τα πάντα θα ξεκινήσουν στις 27 Αυγούστου με το Pro Draft Reveal Show, όπου οι επίσημες ομάδες της F1 θα αποκαλύψουν το roster των ταλαντούχων οδηγών τους. Οι διαγωνιζόμενοι θα παίζουν από το σπίτι τους αλλά και ειδικές τοποθεσίες που θα καθορίσουν οι ομάδες, προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση των κανόνων που έχουν επιβλήθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.


Η Pro Series θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε Οκτώβριο και Δεκέμβριο και θα είναι ένα πρωτάθλημα 12 αγώνων, χωρισμένος σε τέσσερα online events όπου το καθένα θα αποτελείται από τρία σιρκουί. Φέτος, οι διαδρομές θα είναι μεγαλύτερες κατά 35% και θα υπάρχει σύστημα κατάταξης όμοιο με αυτό της F1. Επιπλέον η DHL, Official Logistics Partner της διοργάνωσης θα ανταμοίβει με έναν επιπλέον πόντο τον οδηγό που θα κάνει τον ταχύτερο γύρο σε κάθε αγώνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*