Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει στο game streaming η Valve

*
Καθώς πλησιάζει η εποχή του cloud-based gaming, η Valve αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο game streaming με το Steam Link Anywhere. Πρόσφατα, μόλις το Νοέμβριο του 2018, η εταιρία σταμάτησε την παραγωγή του Steam Link box και του αντίστοιχου χειριστηρίου, όμως όπως φαίνεται η εταιρεία εργάστηκε κρυφά εκ νέου πάνω στο project, το οποίο φέρει το όνομα Steam Link Anywhere. Ο χρήστης θα πρέπει να εγκαταστήσει την αντίστοιχη εφαρμογή σε μια συσκευή με λειτουργικό Android, σε ένα Raspberry Pi ή ακόμα και σε κάποια συσκευή Steam Link και θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε παιχνίδι είναι εγκατεστημένο στο Steam client του. Αυτήν τη στιγμή η εφαρμογή βρίσκεται στη beta φάση της και αναμένουμε περισσότερα σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*