Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτέλους: Ψηφιακή πώληση games και προϊόντων από τα ελληνικά καταστήματα

*
Ένα μεγάλο βήμα -που «χτίζεται» εδώ και μήνες- είναι γεγονός, αφού τα ελληνικά καταστήματα ξεκινούν επιτέλους να πωλούν ψηφιακά προϊόντα στέλνοντας άμεσα τον κωδικό που θέλετε! Πρόκειται για μια ενέργεια που ετοιμάζεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Enternity, εδώ και μήνες και επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά. Τυπικά, το επίσημο δίκτυο διανομής θα μπορεί πλέον να πουλάει ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες για τις κονσόλες και τα PCs μας, στέλνοντάς σας άμεσα στο mail τον κωδικό που προμηθευτήκατε. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως πχ. οι κάρτες του Xbox Game Pass ή του Xbox Live Gold ή του PlayStation Plus θα είναι διαθέσιμες ως κωδικοί στο site του καταστήματος και αφού επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει και πληρώσετε, θα σας έρχεται άμεσα ο κωδικός στο mail. Όπως ακριβώς δηλαδή γίνεται και με διάφορα e-shops του εξωτερικού.



Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε άμεσα να εκμεταλλευτείτε και τις προσφορές που «τρέχουν» από το επίσημο κανάλι, αλλά και να έχετε πάντα λύση αν χρειαστείτε ένα service. Στην παρούσα φάση είδαμε ότι ξεκίνησε να υποστηρίζεται από το site της ΠΛΑΙΣΙΟ για το PlayStation και το Xbox, αλλά και το Netflix, και οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως σύντομα θα το δούμε και αλλού.



Έτσι λοιπόν, όπου δείτε στο site της ΠΛΑΙΣΙΟ την αναφορά "ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E-MAIL", να ξέρετε πως μέσα από μια αυτοματοποιημένη διαδικασία θα σας έρχεται άμεσα ένας κωδικός που θα αγοράσετε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Koopa
    • Πολυ καλη κινηση,ειδικα για αυτους που τωρα λογω lockdown δε μπορουσαν να πανε σε φυσικο καταστημα να αγορασουν κωδικους(απαιτειται ενεργοποιηση της καρτας απο το ταμειο του καταστηματος) και δεν ηθελαν να χρησιμοποιησουν πιστωτικη/χρεωστικη καρτα!

*