Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται νέο Twisted Metal videogame από την ομάδα του Destruction All-Stars

*
Φαίνεται πως η ομάδα του PlayStation ανέθεσε στην Lucid Games (του Destruction All-Stars) την ανάπτυξη ενός νέου Twisted Metal videogame που θα επαναφέρει το franchise στο σήμερα της αγοράς. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον αναφέρει ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού, μαζί με κάποιες πρώτες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, το νέο παιχνίδι βρίσκεται στα αρχικά στάδια ανάπτυξης στην έδρα της ομάδας, στο Λίβερπουλ και θα βασίζεται στο μοντέλο free-to-play. Στόχος όλων των εμπλεκόμενων πλευρών είναι να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για να συμπέσει με την προβολή της σχετικής τηλεοπτικής σειράς. Το βρετανικό στούντιο έχει ιδρυθεί από βετεράνους της αγοράς με προϋπηρεσία σε εταιρείες όπως η Blizzard Creations και έχει εργαστεί και σε παιχνίδια Need for Speed, όπως τα Payback και Hot Pursuit Remastered.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*