Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εφαρμογή για χρήση των Mii avatars στα social media

Η Nintendo αναμένεται να λανσάρει σύντομα ένα app το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το Mii avatar τους στα social media. Η εφαρμογή αναμένεται να αποκαλυφθεί τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Nintendo Satoru Iwata στην ιαπωνική εφημερίδα Nikkei. To Mii που θα χρησιμοποιείται είναι αυτό που έχει συνδεθεί με το Nintendo Network account κάθε χρήστη σε Nintendo 3DS και Wii U, ενώ θα είναι δυνατό το snap ενός user icon. Ακόμα, ο Iwata επανέφερε την ιδέα ανάπτυξης εφαρμογών για smartphones τα οποία θα αποτελούν δέλεαρ για την αγορά προϊόντων της Nintendo χωρίς η προσπάθεια να περιορίζεται απλά στη μεταφορά full τίτλων σε τηλέφωνα και tablets. «Στο παρελθόν ήμουν αντίθετος στη μεταφορά παιχνιδιών της Nintendo σε smartphones και tablets. Οι τιμές για τέτοιους τίτλους πέφτουν δραματικά γρήγορα και είμαι πολύ ανήσυχος για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Θέλουμε να αναπτύξουμε προϊόντα τα οποία δεν θα είναι ανεξάρτητα από τους τίτλους της Nintendo. Θέλουμε ο κόσμος να δίνει την απαραίτητη προσοχή στα παιχνίδια μας», είπε ο Iwata.

Αυτό που η Nintendo δεν έχει κάνει ακόμα είναι το λανσάρισμα μιας έκδοσης του eShop της για φορητές συσκευές, κάτι το οποίο είχε συζητηθεί αρκετά στο παρελθόν. Σχετικά με το οικονομικό μέλλον της Nintendo, o Iwata φάνηκε πολύ αισιόδοξος και αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου. «Αναμένουμε ότι η απόδοσή μας το επόμενο οικονομικό έτος θα βελτιωθεί, εφόσον δεν επηρεαστούμε από αλλαγές στις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Όπως έχω ξαναπεί, ελπίζουμε ότι το 2016 τα οικονομικά μας στοιχεία θα είναι αντάξια του ονόματος της. Όπως έχω αντιληφθεί, τα 100 δισεκατομμύρια yen είναι το επίπεδο κερδών που αναμένουν από εμάς οι μέτοχοι και η αγορά», συμπλήρωσε ο Iwata. Μία συνέντευξη του Iwata, είτε μικρή είτε μεγάλη σε διάρκεια δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει έστω και μια σύντομη αναφορά στο Wii U, με το υψηλόβαθμο στέλεχος να αναφέρει ότι το Wii U έχει ακόμα αρκετά περιθώρια οικονομικής ανάπτυξης και αυτό θα φανεί με τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2015, όπως το νέο The Legend of Zelda, το Star Fox και το Xenoblade.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*