Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ζαλίζουν τα κέρδη του Call of Duty τον τελευταίο χρόνο

*
Το Call of Duty αποτελεί την “χήνα με τα χρυσά αυγά” για την Activision και όχι άδικα, καθώς το διάσημο franchise είχε κέρδη πάνω από $3 δισ. τους τελευταίους 12 μήνες, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η Activision ανέφερε πως τα κέρδη έρχονται από το shared ecosystem business model που έχει εφαρμόσει για το franchise και σε τίτλους όπως το Warzone, το Call of Duty: Mobile και το πρόσφατο Call of Duty: Black Ops Cold War. Η ενσωμάτωση του Warzone στα Modern Warfare και Black Ops Cold War αποτελεί σημαντικό παράγοντα τόσο για την εταιρεία, όσο και για τους παίκτες που θέλουν να ανεβάσουν το level τους στο battle pass ανεξάρτητα με ποιο παιχνίδι παίζουν.


Η πληροφόρηση για τα κέρδη της Activision προέρχονται από ψηφιακές και φυσικές συναλλαγές, ενώ το franchise έχει δει μεγάλη αύξηση στα έσοδα του και τις πωλήσεις των τίτλων. Μέσα σε ένα χρόνο οι πωλήσεις του Call of Duty αυξήθηκαν κατά 40% και πάνω από 200 εκατομμύρια παίκτες παίζουν μέσα στην χρονιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*