Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ζαλίζουν τα νούμερα του μισθού που λαμβάνει ο Shigeru Miyamoto

*
Ο ετήσιος μισθός του Shigeru Miyamoto αποκαλύφθηκε και φτάνει να είναι μεγαλύτερος και από αυτόν του CEO της Blizzard, Bobby Kotick. Το έγγραφο που αποκάλυψε τα παραπάνω στοιχεία δημοσιοποιήθηκε από την Nintendo και αναφέρει τα αποτελέσματα του οικονομικού έτους που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου. Στο έγγραφο αυτό σημειώνονται οι μισθοί του προέδρου της εταιρείας Shuntaro Furukawa, του Shigeru Miyamoto και του Shinya Takahashi (υπεύθυνου σχεδιασμού). Ο Furukawa έλαβε περί τα 2.4 εκ. δολάρια την περασμένη οικονομική χρήση, ο Miyamoto 1,79 εκ. δολάρια και ο Takahasi 1.23 εκ. δολάρια. Συγκρίνοντας τώρα τα νούμερα, να σημειώσουμε ότι ο CEO της Blizzard, Bobby Kotick, λαμβάνει περί τα 1.75 εκ. δολάρια το χρόνο, αλλά θα πρέπει να υπολογιστεί στο λογαριασμό του και ένα ποσό των 30 εκ. δολαρίων που έλαβε το 2019 από τις μετοχές της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*