Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bluepoint Games teaseάρει το επερχόμενο PS5 game της ως το μεγαλύτερο επίτευγμά της

*
Ο πρόεδρος της Bluepoint Games, Marco Thrush, αναφερόμενος στο παιχνίδι που ανακοίνωσε τον Απρίλιο πως ετοιμάζει το στούντιο για το PlayStation 5, τόνισε πως θα είναι το επίτευγμα, για το οποίο το στούντιο είναι υπερήφανο όσο ποτέ άλλοτε. Συνέχισε λέγοντας πως μέχρι τώρα το Shadow of the Colossus ήταν το πρώτο παιχνίδι με το οποίο ασχολήθηκαν δυο φορές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αρχικά με την remaster μεταφορά του στο PlayStation 3 και πιο πρόσφατα με την remake έκδοση για το PlayStation 4 και ενώ αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια εξαιρετική δουλειά χωρίς δεύτερη κουβέντα, το νέο εγχείρημα θα πάει την εταιρεία ένα βήμα πιο μετά.

Ο Thrush πρόσθεσε πως η Bluepoint Games έχει επενδύσει στην ανάπτυξη και εξέλιξη της μηχανής γραφικών που χρησιμοποιεί ώστε το remastering και remaking παιχνιδιών να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δυστυχώς δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο πάνω στον οποίο εργάζεται το στούντιο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Σύμφωνα μα αυτά που έχει κάνει η συγκεκριμένη εταιρία, οι πιθανότητες είναι μάλλον θα καταφέρει ένα καλό αποτέλεσμα πάλι.

*