Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Media και στον τομέα της ψηφιακής διανομής

*
Η ψηφιακή διανομή παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη βιομηχανία των videogames και η ελληνική εταιρεία έκανε την Τετάρτη μια σχετική ενημέρωση στους εκπροσώπους του Τύπου για το ζήτημα. Όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι της CD Media, το κομμάτι του digital distribution έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά τους και συγκεκριμένα στις αγορές της Ελλάδας και των Βαλκανίων γενικότερα. Ο τρόπος που έχουν επιλέξει εμπλέκει και τους λιανεμπόρους, προφέροντας ευκολίες κυρίως σε όσους δεν έχουν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή φοβούνται να την χρησιμοποιήσουν για online αγορές. Η διαδικασία ισχύει για τίτλους PC της Ubisoft (οι νεότερες κυκλοφορίες της εταιρείας κυκλοφορούν σε PC μόνο σε αυτή τη μορφή), της Take 2, της Capcom, της Bethesda και της ελληνικής Icehole Games. Ακόμη, προσφέρονται και Steam (Gift Cards), Xbox (Gift Cards), Xbox Live κάρτες συνδρομής 3 και 12 μηνών, Windows (Gift Cards), αλλά και κάρτες για την υπηρεσία Green Man Gaming (Gift Cards). Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το πως λειτουργεί η υπηρεσία στο video που ακολουθεί.

Ψηφιακή διανομή PC games από τη CD Media

Μια νέα πρόταση στην αγορά τίτλων για PC σε ψηφιακή μορφή στη χώρα μας, με την υποστήριξη της CD Media!

Posted by EnternityGR on Wednesday, 31 May 2017
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamer
    • Δες που θες να κάνεις συλλογή από κουτιά (PC gamer), τα παιχνίδια που παίρνεις... και να μην θέλουν οι εταιρείες!

*