Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Projekt δεν είναι προς πώληση τονίζει ο πρόεδρός της

*
O πρόεδρος της CD Projekt επανέλαβε ότι η εταιρία δεν σκοπεύει να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση για την εξαγορά της. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην πολωνική οικονομική εφημερίδα Rzeczpospolita, ο Adam Kiciński ρωτήθηκε αν η εταιρία σκοπεύει να βρει κάποιον επενδυτή ή να ανακοινώσει κάποια στρατηγική συνεργασία.

"Εδώ και πολλά χρόνια λέμε ότι σκοπεύουμε να παραμείνουμε ανεξάρτητοι και δεν σχεδιάζουμε να γίνουμε μέλος ενός ευρύτερου σχηματισμού. Επιπλέον δεν αναζητάμε στατηγικό επενδυτή", είπε ο Kiciński.


Επιπλέον, όταν ο Kiciński ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να προβεί μια εταιρεία σε επιθετική εξαγορά της CD Projekt μέσω της απόκτησης μετοχών, εξήγησε ότι υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες που δεν επτρέπουν κάτι τέτοιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*