Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Cold Iron Studios ανακοίνωσε το Aliens: Fireteam (trailer)

Η developer Cold Iron Studios αποκάλυψε το Aliens: Fireteam. Πρόκειται για ενα multiplayer third-person shooter, τα γεγονότα του οποίου τοποθετούνται αρκετά χρόνια μετά από τα γεγονότα των ταινιών Aliens και οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν από την επίθεση μιας μεγάλη ομάδας Xenomorphs. Το Fireteam ανήκει στην κατηγορία των λεγόμενων class-based shooters, όπου θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε ρόλους όπως gunner, demolisher και technician, με την εταιρεία ανάπτυξης να σημειώνει ότι θα υπάρχουν 11 διαφορετικοί τύποι 11 Xenomorphs, αλλά και Weyland-Yutani synthetics.

Το Aliens: Fireteam αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι του 2021, για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Ρε φέρτε ένα Alien Isolation 2 να γουστάρουμε Horror ατμόσφαιρα, (έτσι όπως ταιριάζει δηλαδή στο Franchise) και αφήστε κατά μέρος τα Online Multiplayer μπαρπούτσαλα!!

*