Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η EA έδωσε τέλος στην υπηρεσία On the House από το Origin

*
Το Origin είναι η online πλατφόρμα της EA για την ψηφιακή διανομή παιχνιδιών και όχι μόνο, με πολυάριθμους ενεργούς χρήστες οι οποίοι μέσα σε όλα τα άλλα, επωφελούνταν και από τους δωρεάν τίτλους της υπηρεσίας On the House. Τις τελευταίες μέρες όμως, ένα μεγάλο μέρος της κοινότητας διαπίστωσε την απουσία της συγκεκριμένης υπηρεσίας, αρχής γενομένης από τις 25 Ιουλίου. Οι αναφορές κάνουν λόγο για μετάβαση στην σελίδα του Origin Access, ενώ έχει προηγηθεί κλικάρισμα στο url του On the House. Ένας χρήστης του reddit κοινοποίησε ότι επικοινώνησε με έναν αντιπρόσωπο του customer service της EA, για να πάρει την απάντηση ότι οι servers της υπηρεσίας είναι προς το παρόν κλειστοί. Αργότερα, η ίδια η ΕΑ επιβεβαίωσε το τέλος ζωής της υπηρεσίας On the House και διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι όσα παιχνίδια έχουν κατεβάσει μέσα από αυτή, θα παραμείνουν για πάντα στην κατοχή τους. Το On the House λανσαρίστηκε τον Μάρτιο του 2014 και προσέφερε το Dead Space. Έκτοτε συνεχίστηκε η προσφορά δωρεάν παιχνιδιών όπως και DLC, σε μηνιαία ή διμηνιαία βάση. Το τελευταίο δώρο της υπηρεσίας ήταν το Peggle, τον περασμένο Απρίλιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*