Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Eidos Montreal ανακοίνωσε την new-gen Dawn Engine

H Eidos Montreal (Deus Ex: Human Revolution και Thief) παρουσίασε την Dawn Engine, μια νέα game engine που θα αποτελέσει τον πυλώνα για τη συνέχεια της σειράς Deus Ex και των επόμενων τίτλων της. Πρόκειται για μία έντονα modified έκδοση της Glacier 2 Engine της IO Interactive και θα χαρακτηρίζεται από νέες τεχνολογίες που θα επιτρέπουν βελτιωμένες δυνατότητες rendering, real-time physics και προηγμένου AI programming.



Μένει να τη δούμε και στην πράξη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • πλιτς πλιτς,μόνο Deus ex!Αν συνεχίσουν όσο καλά πήγανε με το 3 θα είναι φοβερό game,ωραία φαίνεται η μηχανή αλλά πρέπει να την δούμε και real time :)

    • Tim of Heavens
    • Από τις πιο δυνατές σειρές με το πιο ώριμα σενάρια και πλοκή είναι τα Deus Ex. Με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί οι developers σε πολλά άλλα διάσημα και μη franchises αναλώνονται κυρίως στην ανάδειξη του καλού και του κακού στις ιστορίες που φτιάχνουν. Το Human Revolution ήταν εξαιρετικός τίτλος αλλά είχε dump A.I. Ευελπιστώ ότι με το καινούριο θα δούμε μεγάλα πράγματα σε αυτόν τον τομέα μέσα από τις καινούριες κονσόλες/PC και όχι μόνο πιο φωτορεαλιστικά γραφικά που έχω βαρεθεί να βλέπω σε τόσα και τόσα I.P.s.

*