Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Focus Home Interactive ανακοίνωσε την εξαγορά της Streum On Studio

*
Η Focus Home Interactive ανακοίνωσε την εξαγορά της ομάδας πίσω από τα Space Hulk: Deathwing και Necromunda: Hired Gun, Streum On Studio. Μάλιστα, σημείωσε πως είναι και σε συζητήσεις με άλλες ομάδες που σκέφτονται το ενδεχόμενο να εναχθούν στο δυναμικό της. Ο επικεφαλής της εταιρείας, Christophe Nobileau τόνισε με δήλωσή του πως η Focus Home Interactive βρίσκεται υπό συνεχείς αλλαγές, με νέο business model, νέα διοίκηση και πολλές ξεχωριστές ομάδες. Οι αλλαγές αυτές είναι που επιτρέπουν και τις περαιτέρω επενδύσεις, ενώ από του χρόνου θα δοθεί βάρος στην κερδοφορία της εταιρείας. Η Focus Home Interactive έχει επιβεβαιώσει πως θα ανακοινώσει 3 σημαντικά games στο πλαίσιο της E3 2021 τον Ιούνιο και κάποια ακόμη στα The Game Awards 2021 τον Δεκέμβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*